Starburst

Casinofestival med freespins

Nu väntar tre dagar med freespin hos Betsafe. En trevlig möjlighet för spelarna att testa på lyckan utan att behöva riskera sitt egna spelkapital.

Idag – Starburst

Idag är det Starburst som står i fokus på festivalen. Spelet är laddat med 10 freespin som är tillgängliga fram till midnatt. De går att spela via mobilen eller online.

Starburst är ett av de mest spelade videoslotspelen för tillfället. Spelet har en kombinerad wild- och freespinfunktion som gör att spelaren får minst ett freespin varje gång wildsymbolen syns på spelet. Dessutom vinner spelaren oavsett om vinstkombinationen går från vänster till höger eller från höger till vänster.

Torsdag – Gonzo’s Quest

Festivalen fortsätter på torsdag med spel på Gonzo’s Quest. Den här dagen är det 5 freespin som aktiveras så fort spelet startas.

Gonzo’s Quest blev en stor succé när det lanserades för några år sedan. Det är inte konstigt med tanke på dess extremt snygga grafik och den då helt unika avalanche-funktionen.

Fredag – Jack Hammer

På fredag är det festivalens sista dag. Spelarna får njuta av 5 freespin på Jack Hammer.

Jack Hammer är en klassiker bland videoslots. Spelets tema är en privatdetektiv som jagar tjuvar i serietidningsmiljö. Idag är uppföljaren Jack Hammer 2 på topplistan över de 10 mest spelade videoslotspelen.

Bonuskrav

Alla vinster från freespin är bonus som har ett omsättningskrav på 35 gånger innan pengarna går att ta ut eller använda på annat spel hos Betsafe. Omsättningen måste ske inom tre dagar för att inte förfalla.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *