Jack and The Beanstalk

Freespins på Jack and The Beanstalk

Jack and The Beanstalk är en mycket gammal berättelse om en kille som lyckas ta sig upp till jättarnas land ovanför molnen. Där stjäl han flera av jättarnas rikedomar, bland annat en höna som värper guldägg. Den lilla killen lyckas återvända till jorden igen och kan sedan leva resten av livet både rik och lycklig.

De som inte läst boken kan göra det gratis genom att låna den på biblioteket. Den som inte har spelat videosloten med samma namn har chansen helt gratis idag eftersom Betsson bjuder på freespins.

Fem freespin på videosloten

Alla spelare som gjorde en insättning till Betsson Casino mellan den 14:e och 19:e oktober kan idag logga in på sitt konto och starta spelet Jack and The Beanstalk där fem freespin väntar. De finns aktiva där från klockan 18.00 ikväll fram till midnatt.

Freespin på fredag

Har du inte gjort någon insättning behöver du inte misströsta. De som gör en insättning idag kommer att få freespin på fredag istället.

Jack and The Beanstalk

Som tidigare nämnts har videosloten Jack and The Beanstalk sitt tema från sagan med samma namn. De som läst boken kommer känna igen flera episoder från berättelsen. Grundspelet utspelar sig på den lilla killens gård utanför ett nästan fallfärdigt litet hus. Det är här som han kämpar på med livet fram till den dag han får sitt magiska frö. Det är också här han sår fröet vilket över en natt förvandlar sig till en bönstjälk som sträcker sig upp bland molnen.

Under freespinläget får spelaren följa med Jack upp till jättarnas land och ta deras rikedomar precis som han själv gjorde. Berättelsens slut går att se i spelets intro då Jack springer från jättarna med guldhönan under armen för att fly tillbaka till jorden med en rikedom som aldrig kan ta slut.

Det är sällan som en videoslot håller sitt tema så snyggt som detta spel gör vilket kan vara en av orsakerna till att det är en av de mest spelade videoslotspelen för tillfället. Eller vad tycker du? Spela dagens freespins och avgör själv.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *