Twin Spin slot

Turneringar på Twin Spin

Paf har precis lanserat NetEnts succéslot Twin Spin och firar ankomsten med att dra igång en turnering med 5000 euro i potten under fem tävlingsdagar. Varje dag finns 1000 euro att kämpa om och dessutom får alla spelare som klarar av omsättningskraven 5 free spins.

Den första turneringen drar igång idag onsdag. Sedan arrangeras en ny turnering varje dag fram till söndag. Du deltar i turneringarna med din bästa vinstprocent i snitt över 20 spelade rundor i rad. Givetvis kan du spela hur många rundor med 20 snurr som helst.

Den spelare som får den bästa vinstprocenten erhåller 300 euro i vinst. Sedan delar Paf ut priser ned till 20:e plats enligt det följande.

2:a plats: 140 euro
3:e plats: 80 euro
4-10 plats: 40 euro
11-20 plats: 20 euro

Om Twin Spin

Twin Spin lanserades under senhösten 2013 och är en videoslot som verkligen andas retro. Temat bygger på klassiska spelautomater från början av 1980-talet, vad gäller både grafik och ljud.

Spelet är mycket avskalat. Det finns till exempel inget free spins-läge att aktivera och inget bonusspel att pröva lyckan på. Dock finns en helt unik funktion som går under just namnet ”twin spin”. Den fungerar som så att två hjul som ligger intill varandra börjar snurra synkroniserat så fort du klickar igång en ny spelomgång. Med lite tur kan de två hjulen länkas ihop med ett eller flera av de övriga hjulen. Med enorm flax blir alla fem hjulen synkroniserade.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *