Mr green

Varje dag en ny lucka med freespins

Julen närmar sig och det är dags att julpynta för att skapa den riktiga julstämningen. Många sätter upp stjärnor och belysning i fönstren och hänger upp en krans på dörren. Hos Mr Green räknar de ner mot julen med hjälp av en julkalender där varje lucka gömmer fem freespins varje dag.

Fem freespins varje dag

Varje dag fram till julafton kommer alla spelare att kunna hämta fem freespin. Vilket spel som dessa gäller på går att se bakom den lucka som öppnas för dagen i julkalendern. Den kalendern hittar du på kampanjsidan som har 35 luckor eftersom den börjar redan idag den 20:e november.

Alla freespin är tillgängliga 14.00-23:59 den gällande dagen.

Snälla krav i år

Det enda som krävs för att vara kvalificerad till dessa sammanlagt 125 freespin är att spelaren ska genomfört minst en insättning till sitt konto sedan kontot öppnades. De som väljer att starta ett konto behöver bara vänta 24 timmar och kan sedan hoppa på denna kampanj och få 5 freespin resten av dagarna fram till jul.

Och snällare blir det

Det som är speciellt generöst av MrGreen i denna julkalenderkampanj är att vinsterna från dessa freespin inte har något omsättningskrav. Alla vinster går rakt ner i fickan på spelarna som sedan kan välja att antingen spela för dem eller ta ut dem.

God Jul önskar MrGreen

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *